mooie herinnering

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

mooie herinnering

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

opdrachtgever

Giro di Kika Team4Sam

Good Days

onze uitdaging

Good Days organiseerde op zaterdag 6 april een Benefiet Bingo-avond in Oncle Jean, met als doel geld in te zamelen voor de deelnemers aan de wielertour Giro di Kika 2019. De wielrenners komen uit voor Team4Sam. Sam is de levenslustige 17-jarige dochter van één van de vaders waarbij kanker is geconstateerd.

Giro di Kika is van 23 t/m 28 juni en bestaat uit 6 uitdagende en onvergetelijke etappes in de strijd tegen kinderkanker. In totaal fietst Team4Sam 900 km en maar liefst 14.000 hoogtemeters. Een strijd die uiteraard in het niet valt bij de strijd die Sam moet leveren. Omdat haar verhaal zo aangrijpend is en de omgeving aangeslagen en zeer betrokken is, heeft zelfs één van de 7 renners zijn leven drastisch veranderd. Hij is nu al meer dan 25 kilo afgevallen en fietst 5 keer in de week het snot voor de ogen. Hij zal en wil Giro di Kika gezond uitfietsen. Voor Sam. Voor Kika. Voor Team4Sam. Team4Sam bestaat uit 7 wielrenners, 3 begeleiders en 5 vrijwilligers.

Rien Schimmel, de voorzitter en sponsorwerver van Kika, opende de avond en vertelde de gasten wat het verschil is tussen kanker bij volwassenen en kinderen. Daarnaast stond hij stil bij het gegeven dat kinderkanker niet alleen een zware emotionele zorg is, maar ook een financiële. Tot slot benadrukte Rien Schimmel waarom geld ophalen voor onderzoek naar kinderkanker zo belangrijk is. Wekelijks krijgen 10 kinderen te horen de ziekte onder de leden te hebben, waarvan 2 tot 3 kinderen uiteindelijk sterven. Dat is voor Kika onacceptabel.

Rens Merkelbach was zaterdagavond de presentator van de Benefiet Bingo-avond en bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. En dankzij de lokale ondernemers, die hun betrokkenheid hebben getoond door mooie prijzen ter beschikking te stellen, gingen veel gasten met prachtige cadeaus naar huis. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

andere mooie
herinneringen

Patrizia Netherlands B.V.

Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Vandaag opnieuw weer een prachtige dag met heel veel impact. Het enthousiasme van het team van Patrizia was ongekend gaaf, ze staken de handen uit de mouwen voor Amstazorg locatie op de Ritzemabosstraat. De hele tuin werd grondig aangepakt en de medewerkers hebben ongelofelijk hard gewerkt om alle klussen te klaren, met een fantastisch eindresultaat. De ouderen van Amstazorg locatie Van ‘t Hofflaan hebben genoten van heerlijke cupcakes die ze samen hebben versierd.

Adviesbureau voor Veiligheid & Handhaving

Impact impact en nog eens impact!! Vandaag mochten de medewerkers van Adviesbureau Veiligheid en Handhaving de handen uit de mouwen steken in de betoverende omgeving van de Botanische Tuinen van de Utrechtse Universiteit. Ook de ouderen mochten vandaag meegenieten van deze bijzondere en prachtige plek. De verbinding en de chemie tussen ouderen en het team Adviesbureau voor Veiligheid & Handhaving was heel speciaal. Geweldig om te zien wat betrokkenheid met de ander doet.

Coty Belelux Charity Day 2.0

Na de succesvolle eerste editie van de Coty Benelux Charity Day van vorig jaar, mocht ik dit jaar in opdracht van NLvoorelkaar weer een supertoffe Good Day organiseren. De vrijwilligers hebben in Rotterdam, Amsterdam en in België de handen uit de mouwen gestoken. Het enthousiasme, de energie en enorme passie van alle medewerkers hebben gezorgd voor een glimlach op het gezicht van alle deelnemers van de maatschappelijke organisaties. De Coty Charity Day werd afgesloten met een supergezellige borrel. Er heerste een groot saamhorigheidsgevoel, iedereen was trots dat hij of zij op deze dag het verschil heeft kunnen maken.

KPMG FS VOLUNTEER DAY

Dat zinvol helpen heel goed samen gaat met veel gezelligheid hebben de medewerkers van KPMG van Financial Services weer eens bewezen! Deze helden hebben ervaren hoe bijzonder en waardevol het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

PCPO Midden Brabant

Helpen maakt je Happy! Om die reden zijn de medewerkers van Dr. de Visserschool en Basisschool de Rietvink het schooljaar gestart met een teamactiviteit voor een ander. De leraren hebben ouderen van stichting Met je Hart Breda, jongeren van stichting Petje Af én de kinderen van Stib een geweldige middag bezorgd! En andersom ook!

KPMG Staffing & Facility Services Impact Day

Wow, wat een gave en impactvolle dag weer vandaag zeg. Heerlijk aapjes kijken bij Artis! Fantastisch dat de KPMG Staffing & Facility Services medewerkers de ouderen van het Dr. Sarphatihuis en de ouderen van stichting Met je Hart Amsterdam hebben getrakteerd op een heerlijke middag in de oudste en één van de mooiste dierentuinen van Nederland. Op een ongedwongen manier zijn deze kwetsbare ouderen weer in contact gekomen met andere mensen en hebben zij genoten van de prachtige flora en fauna van Artis. Helpen maakt je Happy.

Golden Tulip Keyser Breda

Voor het team van Golden Tulip Keyser Breda mocht ik een impactvolle Good Day organiseren. Tijdens dit toffe en sportieve teamuitje in het prachtige Valkenbergpark hebben jonge mantelzorgers van StiB, Steunpunt informele zorg Breda genoten van een heerlijk potje Bubble voetbal. De verbinding en de chemie tussen de jonge mantelzorgers en het team van Golden Tulip Keyser Breda was zo bijzonder. Geweldig om te zien wat betrokkenheid met de ander doet.

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

Groot succes, Kika benefiet bingo. Deze avond werd door niemand minder dan Rens Merkelbach gepresenteerd, hij bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

Helpen maakt je gelukkig! De Satelliet medewerkers hebben ervaren hoe bijzonder en leuk het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.