mooie herinnering

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

mooie herinnering

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

opdrachtgever

Giro di Kika Team4Sam

Good Days

onze uitdaging

Good Days organiseerde op zaterdag 6 april een Benefiet Bingo-avond in Oncle Jean, met als doel geld in te zamelen voor de deelnemers aan de wielertour Giro di Kika 2019. De wielrenners komen uit voor Team4Sam. Sam is de levenslustige 17-jarige dochter van één van de vaders waarbij kanker is geconstateerd.

Giro di Kika is van 23 t/m 28 juni en bestaat uit 6 uitdagende en onvergetelijke etappes in de strijd tegen kinderkanker. In totaal fietst Team4Sam 900 km en maar liefst 14.000 hoogtemeters. Een strijd die uiteraard in het niet valt bij de strijd die Sam moet leveren. Omdat haar verhaal zo aangrijpend is en de omgeving aangeslagen en zeer betrokken is, heeft zelfs één van de 7 renners zijn leven drastisch veranderd. Hij is nu al meer dan 25 kilo afgevallen en fietst 5 keer in de week het snot voor de ogen. Hij zal en wil Giro di Kika gezond uitfietsen. Voor Sam. Voor Kika. Voor Team4Sam. Team4Sam bestaat uit 7 wielrenners, 3 begeleiders en 5 vrijwilligers.

Rien Schimmel, de voorzitter en sponsorwerver van Kika, opende de avond en vertelde de gasten wat het verschil is tussen kanker bij volwassenen en kinderen. Daarnaast stond hij stil bij het gegeven dat kinderkanker niet alleen een zware emotionele zorg is, maar ook een financiële. Tot slot benadrukte Rien Schimmel waarom geld ophalen voor onderzoek naar kinderkanker zo belangrijk is. Wekelijks krijgen 10 kinderen te horen de ziekte onder de leden te hebben, waarvan 2 tot 3 kinderen uiteindelijk sterven. Dat is voor Kika onacceptabel.

Rens Merkelbach was zaterdagavond de presentator van de Benefiet Bingo-avond en bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. En dankzij de lokale ondernemers, die hun betrokkenheid hebben getoond door mooie prijzen ter beschikking te stellen, gingen veel gasten met prachtige cadeaus naar huis. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

andere mooie
herinneringen

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

Groot succes, Kika benefiet bingo. Deze avond werd door niemand minder dan Rens Merkelbach gepresenteerd, hij bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

Helpen maakt je gelukkig! De Satelliet medewerkers hebben ervaren hoe bijzonder en leuk het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Jeu de boules

Wat een tof uitje was dit weer… De inkopers van de Homefashion Group (Kwantum Nederland) gaven een Good Day aan de cliënten van dagopvang ‘t Haegje

Verjaardagslunch

Wie jarig is, trakteert! Het team van NLvoorelkaar vierden de verjaardag van Jeroen, Astrid en Bahati wel op een hele speciale manier.

Avans Den Bosch
personeelsdag met impact

Een geweldige en impactvolle dag voor de medewerkers van Avans Hogeschool Den Bosch.