mooie herinnering

Coty Charity Day

mooie herinnering

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

opdrachtgever

NLvoorelkaar

Good Days

onze uitdaging

De 1e editie van de Coty Benelux Charity Day was groot succes en een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en in Amsterdam. De medewerkers hebben o.a. lunches verzorgd voor de bewoners van het Leger des Heils en voor families in Ronald McDonald huizen. Kinderen en ouders in het Sophia Kinderziekenhuis zijn voorzien van een geweldige make-over; bij stichting Jarige Job werden verjaardagsdozen gevuld voor kinderen die opgroeien in armoede en die dankzij deze stichting wel hun verjaardag kunnen vieren; ook zijn er gigantisch veel kratten vol houdbare producten verzameld voor de Voedselbank in A’dam en hebben de Belgische Coty medewerkers zich ingezet voor Oxfam Solidariteit. Het enthousiasme, de energie en enorme passie van alle medewerkers hebben gezorgd voor een glimlach op het gezicht van alle deelnemers van de maatschappelijke organisaties. Op het einde van de middag kwamen de Coty medewerkers bij elkaar en konden onder het genot van een borrel met elkaar napraten en ervaringen uitwisselen. Er heerste een groot saamhorigheidsgevoel, iedereen was trots dat hij of zij op deze dag het verschil heeft kunnen maken en echt iets hebben kunnen betekenen voor een ander.

Quote van Robert Danen van Coty Benelux:
“Het was een fantastische dag voor ons allemaal. Het succes van deze dag is zeker ook te danken aan Suus die in opdracht van NLvoorelkaar deze dag heeft verzorgd. Het was een logistieke uitdaging die perfect is verlopen.”

andere mooie
herinneringen

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

Groot succes, Kika benefiet bingo. Deze avond werd door niemand minder dan Rens Merkelbach gepresenteerd, hij bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

Helpen maakt je gelukkig! De Satelliet medewerkers hebben ervaren hoe bijzonder en leuk het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Jeu de boules

Wat een tof uitje was dit weer… De inkopers van de Homefashion Group (Kwantum Nederland) gaven een Good Day aan de cliënten van dagopvang ‘t Haegje

Verjaardagslunch

Wie jarig is, trakteert! Het team van NLvoorelkaar vierden de verjaardag van Jeroen, Astrid en Bahati wel op een hele speciale manier.

Avans Den Bosch
personeelsdag met impact

Een geweldige en impactvolle dag voor de medewerkers van Avans Hogeschool Den Bosch.