mooie herinnering

Avans Den Bosch
personeelsdag met impact

mooie herinnering

Avans Den Bosch
Personeelsdag met impact

Een geweldige en impactvolle dag voor de medewerkers van Avans Hogeschool Den Bosch.

opdrachtgever

NLvoorelkaar

Good Days

onze uitdaging

Een geweldige en impactvolle dag voor de medewerkers van Avans Hogeschool Den Bosch. Door bemiddeling van NLvoorelkaar, werden op dinsdag 22 mei tussen 10.00 – 15.00 uur 8 maatschappelijke organisaties in Den Bosch bezocht. Tijdens deze vrijwilligersdag werden de handen uit de mouwen gestoken en zijn de bewoners van woonzorgcentrum Nieuwehagen eens extra in het zonnetje gezet. Er werd tijd gemaakt voor een goed gesprek, de krant werd voorgelezen of samen een spelletje gespeeld. Ná de lunch nog een mooie wandeling door het oude centrum naar de Sint Jan. Op het terras hebben de ouderen genoten van een kop koffie met een heerlijke echte Bossche bol. Andere medewerkers staken de handen uit de mouwen bij o.a. stichting Exodus, Dierentehuis Den Bosch, stichting Transfarmers, stichting Met je Hart, Zeeverkennersgroep Sint Joris, stichting Gefeliciflapstaartbox en werd er op de Nulandse Heide ook veel werk verzet. Het was een geweldige dag, zinvol helpen én veel Bossche gezelligheid. Helpen maakt je blij!

andere mooie
herinneringen

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

Groot succes, Kika benefiet bingo. Deze avond werd door niemand minder dan Rens Merkelbach gepresenteerd, hij bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

Helpen maakt je gelukkig! De Satelliet medewerkers hebben ervaren hoe bijzonder en leuk het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Jeu de boules

Wat een tof uitje was dit weer… De inkopers van de Homefashion Group (Kwantum Nederland) gaven een Good Day aan de cliënten van dagopvang ‘t Haegje

Verjaardagslunch

Wie jarig is, trakteert! Het team van NLvoorelkaar vierden de verjaardag van Jeroen, Astrid en Bahati wel op een hele speciale manier.

Avans Den Bosch
personeelsdag met impact

Een geweldige en impactvolle dag voor de medewerkers van Avans Hogeschool Den Bosch.