mooie herinnering

Jeu de boules

mooie herinnering

Jeu de boules

Wat een tof uitje was dit weer… De inkopers van de Homefashion Group (Kwantum Nederland) gaven een Good Day aan de cliënten van dagopvang ‘t Haegje "Mooi was het om te zien hoe het klikte tussen de bewoners en medewerkers. De saamhorigheid en extra aandacht zorgde voor stralende gezichten."

opdrachtgever

NLvoorelkaar

Good Days

onze uitdaging

In opdracht van NLvoorelkaar mocht ik een bijzonder en impactvol teamuitje voor de medewerkers van de Homefashion Group (Kwantum) organiseren. Na een hartelijk ontvangst door de begeleiders van dagopvang ’t Haeghje, kregen de medewerkers van de Homefashion Group een rondleiding door Monique en Joke van ‘t Haeghje. Aansluitend werd er tijdens de lunch kennisgemaakt met de cliënten. Om 13.00 uur vertrok de ‘Rolerisuit’ bus naar camping Hof van Overveld in Prinsenbeek. Zowel de bewoners als de medewerkers hebben genoten van een fantastische jeu de boules middag. Mooi was het om te zien hoe het klikte tussen de bewoners en medewerkers. De saamhorigheid en extra aandacht zorgde voor stralende gezichten. Na afloop genoot iedereen van een verkoelend ijsje. De beste jeu de boules spelers werden extra in het zonnetje gezet en beloond met een chocoladereep. Mooi om na afloop al die blije en dankbare koppies in de bus te zien. Wat een topdag, zinvol helpen én veel gezelligheid. Helpen maakt je blij!

Quote van Monique van dagopvang ’t Haeghje:

“Het was een superleuke middag. De cliënten hebben het erg naar hun zin gehad. “Een was zo blij met zijn chocoladereep, dat hij hem vol trots de hele weg naar huis had vastgehouden. Deze was helemaal vloeibaar geworden, haha.”

Heel erg bedankt dat je dit hebt geregeld!

We gaan de foto’s binnenkort laten zien op groot scherm aan de cliënten van dagopvang ’t Haeghje.”

andere mooie
herinneringen

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

Groot succes, Kika benefiet bingo. Deze avond werd door niemand minder dan Rens Merkelbach gepresenteerd, hij bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

Helpen maakt je gelukkig! De Satelliet medewerkers hebben ervaren hoe bijzonder en leuk het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Jeu de boules

Wat een tof uitje was dit weer… De inkopers van de Homefashion Group (Kwantum Nederland) gaven een Good Day aan de cliënten van dagopvang ‘t Haegje

Verjaardagslunch

Wie jarig is, trakteert! Het team van NLvoorelkaar vierden de verjaardag van Jeroen, Astrid en Bahati wel op een hele speciale manier.

Avans Den Bosch
personeelsdag met impact

Een geweldige en impactvolle dag voor de medewerkers van Avans Hogeschool Den Bosch.