mooie herinnering

KPMG FS VOLUNTEER DAY

mooie herinnering

KPMG FS Volunteer Day

Deze supertoffe Good Day mocht ik in opdracht van NLvoorelkaar organiseren. Doelstelling van deze dag was om samen met collega’s een leuke teambuilding activiteit te doen die ook nog eens impact heeft.

opdrachtgever

NLvoorelkaar

Good Days

onze uitdaging

Dat zinvol helpen heel goed samen gaat met veel gezelligheid dat is op deze geweldige Good Day weer eens bewezen. Doelstelling van deze dag was om samen met collega’s een leuke teambuilding activiteit te doen die ook nog eens impact had. De enthousiaste jonge KPMG medewerkers hebben aan deze middag een goed en positief gevoel overhouden, het was zinvol helpen gecombineerd met veel gezelligheid. Verschillende maatschappelijke organisaties werden geholpen. Ouderen van Zonnehuis de Luwte werden op deze stralende dag meegenomen voor een wandeling en hebben genoten van een heerlijk ijsje. Ook brachten enkele collega’s een bezoek aan KDC Nifterlake, deze prachtige en bijzondere organisatie is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking van 0-18 jaar. De KPMG medewerkers hebben deze fantastische kinderen een heerlijke middag bezorgd door te wandelen en spelletjes met ze te doen. De sportievere collega’s zijn gaan ‘ploggen’ in het Amsterdamse Bos. Ploggen is een uit Zweden overgewaaide trend om hardlopen en opruimen te combineren. Ook hier weer veel gezelligheid onder elkaar en veel goed gevulde vuilniszakken bij elkaar geplogt. Geitenboerderij Ridammerhoeve is een zorgboerderij, dit is een Sociale Onderneming die mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of mensen met problemen op psychisch en sociaal gebied een warm hart toedraagt. De geitenboerderij ligt op een schitterende plek midden in het Amsterdamse bos. De KPMG medewerkers hebben de handen uit de mouwen gestoken en ongelofelijk hard gewerkt om alle klussen te klaren. De dag werd afgesloten met een heerlijke en zeer goed verzorgde barbecue op de Geitenboerderij Ridammerhoeve. Heel veel impact en heel veel stralende gezichten!

andere mooie
herinneringen

Patrizia Netherlands B.V.

Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Vandaag opnieuw weer een prachtige dag met heel veel impact. Het enthousiasme van het team van Patrizia was ongekend gaaf, ze staken de handen uit de mouwen voor Amstazorg locatie op de Ritzemabosstraat. De hele tuin werd grondig aangepakt en de medewerkers hebben ongelofelijk hard gewerkt om alle klussen te klaren, met een fantastisch eindresultaat. De ouderen van Amstazorg locatie Van ‘t Hofflaan hebben genoten van heerlijke cupcakes die ze samen hebben versierd.

Adviesbureau voor Veiligheid & Handhaving

Impact impact en nog eens impact!! Vandaag mochten de medewerkers van Adviesbureau Veiligheid en Handhaving de handen uit de mouwen steken in de betoverende omgeving van de Botanische Tuinen van de Utrechtse Universiteit. Ook de ouderen mochten vandaag meegenieten van deze bijzondere en prachtige plek. De verbinding en de chemie tussen ouderen en het team Adviesbureau voor Veiligheid & Handhaving was heel speciaal. Geweldig om te zien wat betrokkenheid met de ander doet.

Coty Belelux Charity Day 2.0

Na de succesvolle eerste editie van de Coty Benelux Charity Day van vorig jaar, mocht ik dit jaar in opdracht van NLvoorelkaar weer een supertoffe Good Day organiseren. De vrijwilligers hebben in Rotterdam, Amsterdam en in België de handen uit de mouwen gestoken. Het enthousiasme, de energie en enorme passie van alle medewerkers hebben gezorgd voor een glimlach op het gezicht van alle deelnemers van de maatschappelijke organisaties. De Coty Charity Day werd afgesloten met een supergezellige borrel. Er heerste een groot saamhorigheidsgevoel, iedereen was trots dat hij of zij op deze dag het verschil heeft kunnen maken.

KPMG FS VOLUNTEER DAY

Dat zinvol helpen heel goed samen gaat met veel gezelligheid hebben de medewerkers van KPMG van Financial Services weer eens bewezen! Deze helden hebben ervaren hoe bijzonder en waardevol het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

PCPO Midden Brabant

Helpen maakt je Happy! Om die reden zijn de medewerkers van Dr. de Visserschool en Basisschool de Rietvink het schooljaar gestart met een teamactiviteit voor een ander. De leraren hebben ouderen van stichting Met je Hart Breda, jongeren van stichting Petje Af én de kinderen van Stib een geweldige middag bezorgd! En andersom ook!

KPMG Staffing & Facility Services Impact Day

Wow, wat een gave en impactvolle dag weer vandaag zeg. Heerlijk aapjes kijken bij Artis! Fantastisch dat de KPMG Staffing & Facility Services medewerkers de ouderen van het Dr. Sarphatihuis en de ouderen van stichting Met je Hart Amsterdam hebben getrakteerd op een heerlijke middag in de oudste en één van de mooiste dierentuinen van Nederland. Op een ongedwongen manier zijn deze kwetsbare ouderen weer in contact gekomen met andere mensen en hebben zij genoten van de prachtige flora en fauna van Artis. Helpen maakt je Happy.

Golden Tulip Keyser Breda

Voor het team van Golden Tulip Keyser Breda mocht ik een impactvolle Good Day organiseren. Tijdens dit toffe en sportieve teamuitje in het prachtige Valkenbergpark hebben jonge mantelzorgers van StiB, Steunpunt informele zorg Breda genoten van een heerlijk potje Bubble voetbal. De verbinding en de chemie tussen de jonge mantelzorgers en het team van Golden Tulip Keyser Breda was zo bijzonder. Geweldig om te zien wat betrokkenheid met de ander doet.

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

Groot succes, Kika benefiet bingo. Deze avond werd door niemand minder dan Rens Merkelbach gepresenteerd, hij bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

Helpen maakt je gelukkig! De Satelliet medewerkers hebben ervaren hoe bijzonder en leuk het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.