mooie herinnering

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

mooie herinnering

Teamuitje met impact Satelliet Meubelen

Een supertoffe Good Day mocht ik organiseren voor de medewerkers van Satelliet Meubelen. Doelstelling van deze dag was om samen met collega’s een leuke teambuilding activiteit te doen die ook nog eens impact had.

opdrachtgever

Satelliet Meubelen

Good Days

onze uitdaging

Een supertoffe Good Day mocht ik organiseren voor de medewerkers van Satelliet Meubelen. Doelstelling van deze dag was om samen met collega’s een leuke teambuilding activiteit te doen die ook nog eens impact had. De super enthousiaste medewerkers hebben aan deze ochtend een goed en positief gevoel overhouden, het was zinvol helpen gecombineerd met veel gezelligheid. Ouderen van Seniorenresidentie Ruitersbos werden ontvangen met koffie, thee, gebak en een daarna heerlijke wandeling door het mooie Mastbos. De meest kwetsbare ouderen werden verwend met een ontspannende handmassage. Er is een geweldige pluktuin aangelegd en werden o.a. bloembakken in elkaar gezet, geschilderd en gevuld met gezellige bloemetjes. De bewoners van huize Raffy en van Amarant waren te gast bij kinderboerderij Parkhoeve Breda Noord. Ook zij werden getrakteerd op koffie met gebak, daarna was er alle tijd om de dieren op deze toffe kinderboerderij te bekijken, te aaien en te voeren. De andere medewerkers hebben zeker niet stil gezeten en de handen uit de mouwen gestoken. Er zijn vele klussen geklaard en hebben ze verschillende schilder-, klus- en tuinwerkzaamheden opgepakt.
De pluktuin werd o.a. mede mogelijk gemaakt door Kamsteeg Tuinen en de foto’s zijn gemaakt door Marina van Breda. Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage.

andere mooie
herinneringen

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

Groot succes, Kika benefiet bingo. Deze avond werd door niemand minder dan Rens Merkelbach gepresenteerd, hij bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

Helpen maakt je gelukkig! De Satelliet medewerkers hebben ervaren hoe bijzonder en leuk het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Jeu de boules

Wat een tof uitje was dit weer… De inkopers van de Homefashion Group (Kwantum Nederland) gaven een Good Day aan de cliënten van dagopvang ‘t Haegje

Verjaardagslunch

Wie jarig is, trakteert! Het team van NLvoorelkaar vierden de verjaardag van Jeroen, Astrid en Bahati wel op een hele speciale manier.

Avans Den Bosch
personeelsdag met impact

Een geweldige en impactvolle dag voor de medewerkers van Avans Hogeschool Den Bosch.