Good Days

maak het verschil met je uitje

hoe werkt Good Days?

Je bedrijfsuitje moet fun zijn. Natuurlijk. Je wilt een mooie herinnering creëren. Dat ook. En wat als de dag bovendien impact heeft, op anderen? Dát noemen wij Good Days. Wij organiseren evenementen die bedrijven aan maatschappelijke instellingen koppelen. Van de eerste kennismaking tot de laatste borrel. En álles daartussen. Have a Good Day!

Steeds meer bedrijven voelen de behoefte om goed te doen. Niet alleen in de eigen onderneming, maar ook daarbuiten. En terecht, want een maatschappelijke activiteit kent alleen maar winnaars. Niet in de laatste plaats de collega’s, die de voldoening van ècht helpen nog lang met zich meedragen. Terwijl ook de fun vele malen groter is dan bij menig rondje karten of lasergamen. Een Good Day is teambuilding, zinvol helpen èn gezelligheid.

Onze kracht ligt in de koppeling van het juiste bedrijf aan de juiste activiteiten bij de juiste maatschappelijke organisatie. Die match is essentieel voor een geslaagde dag, in alle opzichten. We brengen twee werelden samen, die elkaar niet goed kennen. Dat geeft soms wat twijfel en terughoudendheid, die net zo begrijpelijk als onnodig zijn. Met veel enthousiasme en openheid leggen we het contact, onderzoeken de mogelijkheden en begeleiden het evenement. Aan het eind van de dag is twijfel altijd omgeslagen naar dankbaarheid. Dáárvoor doen we het.

Good Days is een onafhankelijk initiatief van Suus Euwe. In diverse functies legde zij een link tussen commerciële en maatschappelijke organisaties. Wat haar opviel, was een kloof tussen de intenties en de daadkracht om dingen voor elkaar te krijgen. De wil is er zeker, maar de weg wordt niet gevonden. Daar ligt een schone taak, dacht Suus. Met haar onbevangen blik en doortastende houding weet ze met Good Days de kloof te dichten. Dankbaarder werk kan ze zich nauwelijks voorstellen.

Hoe ontstaan Good Days?

  1. Kennismaking, wensen inventariseren.
  2. Type maatschappelijke organisatie bepalen en contact leggen.
  3. Programma opstellen, inclusief aanvullende faciliteiten (the sky is the limit).
  4. Good Day! Wij coördineren de hele dag, géén zorgen voor de gasten.
  5. Evaluatie. Natuurlijk willen we alle ervaringen weten, om het nóg beter te doen.

onze mooie
herinneringen

Patrizia Netherlands B.V.

Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Vandaag opnieuw weer een prachtige dag met heel veel impact. Het enthousiasme van het team van Patrizia was ongekend gaaf, ze staken de handen uit de mouwen voor Amstazorg locatie op de Ritzemabosstraat. De hele tuin werd grondig aangepakt en de medewerkers hebben ongelofelijk hard gewerkt om alle klussen te klaren, met een fantastisch eindresultaat. De ouderen van Amstazorg locatie Van ‘t Hofflaan hebben genoten van heerlijke cupcakes die ze samen hebben versierd.

Adviesbureau voor Veiligheid & Handhaving

Impact impact en nog eens impact!! Vandaag mochten de medewerkers van Adviesbureau Veiligheid en Handhaving de handen uit de mouwen steken in de betoverende omgeving van de Botanische Tuinen van de Utrechtse Universiteit. Ook de ouderen mochten vandaag meegenieten van deze bijzondere en prachtige plek. De verbinding en de chemie tussen ouderen en het team Adviesbureau voor Veiligheid & Handhaving was heel speciaal. Geweldig om te zien wat betrokkenheid met de ander doet.

Coty Belelux Charity Day 2.0

Na de succesvolle eerste editie van de Coty Benelux Charity Day van vorig jaar, mocht ik dit jaar in opdracht van NLvoorelkaar weer een supertoffe Good Day organiseren. De vrijwilligers hebben in Rotterdam, Amsterdam en in België de handen uit de mouwen gestoken. Het enthousiasme, de energie en enorme passie van alle medewerkers hebben gezorgd voor een glimlach op het gezicht van alle deelnemers van de maatschappelijke organisaties. De Coty Charity Day werd afgesloten met een supergezellige borrel. Er heerste een groot saamhorigheidsgevoel, iedereen was trots dat hij of zij op deze dag het verschil heeft kunnen maken.

KPMG FS VOLUNTEER DAY

Dat zinvol helpen heel goed samen gaat met veel gezelligheid hebben de medewerkers van KPMG van Financial Services weer eens bewezen! Deze helden hebben ervaren hoe bijzonder en waardevol het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

PCPO Midden Brabant

Helpen maakt je Happy! Om die reden zijn de medewerkers van Dr. de Visserschool en Basisschool de Rietvink het schooljaar gestart met een teamactiviteit voor een ander. De leraren hebben ouderen van stichting Met je Hart Breda, jongeren van stichting Petje Af én de kinderen van Stib een geweldige middag bezorgd! En andersom ook!

KPMG Staffing & Facility Services Impact Day

Wow, wat een gave en impactvolle dag weer vandaag zeg. Heerlijk aapjes kijken bij Artis! Fantastisch dat de KPMG Staffing & Facility Services medewerkers de ouderen van het Dr. Sarphatihuis en de ouderen van stichting Met je Hart Amsterdam hebben getrakteerd op een heerlijke middag in de oudste en één van de mooiste dierentuinen van Nederland. Op een ongedwongen manier zijn deze kwetsbare ouderen weer in contact gekomen met andere mensen en hebben zij genoten van de prachtige flora en fauna van Artis. Helpen maakt je Happy.

Golden Tulip Keyser Breda

Voor het team van Golden Tulip Keyser Breda mocht ik een impactvolle Good Day organiseren. Tijdens dit toffe en sportieve teamuitje in het prachtige Valkenbergpark hebben jonge mantelzorgers van StiB, Steunpunt informele zorg Breda genoten van een heerlijk potje Bubble voetbal. De verbinding en de chemie tussen de jonge mantelzorgers en het team van Golden Tulip Keyser Breda was zo bijzonder. Geweldig om te zien wat betrokkenheid met de ander doet.

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

Groot succes, Kika benefiet bingo. Deze avond werd door niemand minder dan Rens Merkelbach gepresenteerd, hij bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

Helpen maakt je gelukkig! De Satelliet medewerkers hebben ervaren hoe bijzonder en leuk het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.