Good Days

maak het verschil met je uitje

hoe werkt Good Days?

Je bedrijfsuitje moet fun zijn. Natuurlijk. Je wilt een mooie herinnering creëren. Dat ook. En wat als de dag bovendien impact heeft, op anderen? Dát noemen wij Good Days. Wij organiseren evenementen die bedrijven aan maatschappelijke instellingen koppelen. Van de eerste kennismaking tot de laatste borrel. En álles daartussen. Have a Good Day!

Steeds meer bedrijven voelen de behoefte om goed te doen. Niet alleen in de eigen onderneming, maar ook daarbuiten. En terecht, want een maatschappelijke activiteit kent alleen maar winnaars. Niet in de laatste plaats de collega’s, die de voldoening van ècht helpen nog lang met zich meedragen. Terwijl ook de fun vele malen groter is dan bij menig rondje karten of lasergamen. Een Good Day is teambuilding, zinvol helpen èn gezelligheid.

Onze kracht ligt in de koppeling van het juiste bedrijf aan de juiste activiteiten bij de juiste maatschappelijke organisatie. Die match is essentieel voor een geslaagde dag, in alle opzichten. We brengen twee werelden samen, die elkaar niet goed kennen. Dat geeft soms wat twijfel en terughoudendheid, die net zo begrijpelijk als onnodig zijn. Met veel enthousiasme en openheid leggen we het contact, onderzoeken de mogelijkheden en begeleiden het evenement. Aan het eind van de dag is twijfel altijd omgeslagen naar dankbaarheid. Dáárvoor doen we het.

Good Days is een onafhankelijk initiatief van Suus Euwe. In diverse functies legde zij een link tussen commerciële en maatschappelijke organisaties. Wat haar opviel, was een kloof tussen de intenties en de daadkracht om dingen voor elkaar te krijgen. De wil is er zeker, maar de weg wordt niet gevonden. Daar ligt een schone taak, dacht Suus. Met haar onbevangen blik en doortastende houding weet ze met Good Days de kloof te dichten. Dankbaarder werk kan ze zich nauwelijks voorstellen.

Hoe ontstaan Good Days?

  1. Kennismaking, wensen inventariseren.
  2. Type maatschappelijke organisatie bepalen en contact leggen.
  3. Programma opstellen, inclusief aanvullende faciliteiten (the sky is the limit).
  4. Good Day! Wij coördineren de hele dag, géén zorgen voor de gasten.
  5. Evaluatie. Natuurlijk willen we alle ervaringen weten, om het nóg beter te doen.

onze mooie
herinneringen

Benefiet Bingo-avond Giro di Kika

Groot succes, Kika benefiet bingo. Deze avond werd door niemand minder dan Rens Merkelbach gepresenteerd, hij bezorgde de gasten een onvergetelijke avond. Alles gedurende deze impactvolle avond stond in het teken van Kika. Met het opgehaalde eindbedrag, van maar liefst € 16.500, kijkt Good Days terug op een fantastische geslaagde avond.

Satelliet Meubelen teamuitje met impact

Helpen maakt je gelukkig! De Satelliet medewerkers hebben ervaren hoe bijzonder en leuk het is om ècht te helpen. Een fantastische Good Day met teambuilding, zinvol helpen én natuurlijk veel gezelligheid.

Coty Charity Day

Groot succes 1e editie Coty Benelux Charity Day. Echt een fantastische dag, waarbij hét verschil is gemaakt door 100 medewerkers verdeeld over 2 landen, 18 locaties en maar liefst 14 verschillende activiteiten in Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Jeu de boules

Wat een tof uitje was dit weer… De inkopers van de Homefashion Group (Kwantum Nederland) gaven een Good Day aan de cliënten van dagopvang ‘t Haegje

Verjaardagslunch

Wie jarig is, trakteert! Het team van NLvoorelkaar vierden de verjaardag van Jeroen, Astrid en Bahati wel op een hele speciale manier.

Avans Den Bosch
personeelsdag met impact

Een geweldige en impactvolle dag voor de medewerkers van Avans Hogeschool Den Bosch.